top of page

Referencer

"Thea er en behagelig psykolog, som kan få én til at åbne op for de følelser, man sidder med og kæmper med, hos mig var det en depression og Thea hjalp mig op af det hul, jeg selv havde gravet mig ned i ved hjælp af hendes kognitiv behandlingsform.

Thea kan varmt anbefales, da hun er meget forstående, medmenneskelig og bare kan sit kram"

Tidligere klient, Nicklas H

"Jeg startede i terapi hos Thea, da jeg, på grund af kærestesorger, gik igennem en periode med meget tankemylder og var ked af det. Jeg havde aldrig prøvet terapi før og vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Thea hjalp mig med at forstå, hvorfor jeg tænkte, som jeg gjorde og hvordan tankerne påvirkede min måde at reagere på forskellige ting. Gennem terapien lærte jeg at få kontrol over mine tanker og jeg fik redskaber til at bryde den onde cirkel, jeg var endt i. Hvis jeg får brug for terapi igen, vil jeg uden tøven gå til Thea og jeg vil anbefale hende til alle, som overvejer terapi."

Tidligere klient, anonym

“Efter få konsultationer med Thea havde jeg redskaberne og indsigten til at arbejde med mine angst problemer. Dette har endda hjulpet mig i flere sammenhænge end jeg først antog de ville. F.eks. da jeg for nylig var arbejdsløs i en kort periode."

Tidligere klient, anonym

"I april 2018 startede jeg et stressforløb hos Thea. Jeg var udbrændt efter længere tids overbelastning, fordi jeg havde fortsat i det samme gear alt for længe og ignoreret alt det, jeg nu kan se, at min krop forsøgte at fortælle mig. Langsomt men sikkert fik Thea mig til at få øjnene op for, at jeg var nødt til at tage mig selv og mit helbred alvorligt, og vi fandt frem til nogle ændringer jeg simpelthen var nødt til at foretage i mit liv for at få det bedre. Det lyder som en kliché, men i dag har jeg det faktisk bedre end nogensinde, og der er intet af mit gamle liv jeg savner. Jeg stejlede meget i starten over ideen om at skulle foretage disse ændringer, men Thea formåede at tage det i et tempo så jeg kunne være med. Jeg følte mig aldrig presset eller dirigeret med og det tror jeg havde stor betydning. Selvom hun havde en viden og nogle pointer, så følte jeg aldrig, at hun var en bedrevidende psykolog, som havde meninger om hvordan jeg skulle leve mit liv. Det er jeg taknemmelig for."

Tidligere klient, anonym

"Som en snart ældre mand, der aldrig havde prøvet at være til psykolog før, må jeg indrømme, at det var med en del modvilje, at min kone bookede en tid hos Thea. Hold da op, hvor fik hun manet mine fordomme til jorden!. På trods af den store aldersforskel så Thea mig lige i øjnene. Det var grænseoverskridende, men også meget overraskende for mig, hvad det der terapi kan. Thea er sgu(!) dygtig og en meget kompetent psykolog - hun har i hvert fald hjulpet mig."

 

Tidligere klient, Kim

"Thea har hjulpet mig med at få lukket op for en ventil, som jeg for længst skulle have lukket op for. Fra jeg trådte ind ad døren ved første samtale, til jeg gik igen strømmede tårerne ned ad kinderne hos mig, og det var helt vildt lettende. Thea formåede at få det til at føles trygt og rart, selvom hun i princippet var en komplet fremmed for mig. Hun var varm og virkede oprigtig interesseret i mig og det jeg fortalte om. Jeg vender stadig tilbage til nogle af de pointer og perspektiver, jeg tog med mig når de gamle “vaner” dukker op igen. Har du brug for et trygt sted, hvor du kan tale om det, du måske ikke kan tale med andre om, kan jeg kun anbefale Thea."

Tidligere klient, anonym

"Jeg har gået hos Thea fem gange ialt. Hun har været med til at give mig en følelse af, at det jeg føler er okay, og slet ikke så unormalt, som jeg selv havde gjort det til. Thea var altid rolig og imødekommende, og selvom vi talte om ting som for mig var rigtig svære at tale om, så var det altid alligevel rart at tale med hende om det. På intet tidspunkt følte jeg at hun dømte mig eller noget i den stil. Jeg følte, at jeg fik ro nok i mig selv til at kunne håndtere mine problemer selv og på en bedre måde fremover. Tak!"

Tidligere klient, Anne Marie 

"Jeg har været så glad at gå til psykolog hos Thea Sejr. Jeg følte en enorm tryghed og forståelse hos hende, og hun har givet mig værktøjer til at forstå mine egen tanker, hvilket jeg stadigvæk har gavn af"

Tidligere klient, Solvejg

"Jeg har været meget glad for at snakke med Thea. Hun havde en meget konstruktiv og struktureret tilgang til arbejdet med angst, som passede mig virkelig godt. Det var rart at føle, at Thea hele tiden havde en plan, og at vi sammen satte nogle realistiske mål for, hvor jeg gerne ville hen. Jeg følte mig meget inddraget i processen, og Thea var virkelig god til at lytte og forstå og gå til tingene på de måder, hun kunne mærke, ville hjælpe mig. Det bidrog alt sammen til, at jeg følte mig meget rummet, og at jeg følte, at jeg rykkede mig lidt i den rigtige retning hele tiden i et godt og overskueligt tempo. Samtidig var Thea super sød, ærlig og forstående, hvilket selvfølgelig bidrog til, at det altid var en rar oplevelse at snakke med hende."

Tidligere klient, Sofie

"Jeg har mere end én gang været forbi Thea, og hver gang har hun skabt et behageligt og imødekommende rum, hvor både jeg selv, og mine problemer, har fået den nødvendige opmærksomhed og hjælp. Thea viste en oprindelig interesse og stor rummelighed, og hun var hele tiden opmærksom på, hvad jeg havde brug for i den givne situation, om det end var konkrete redskaber eller blot et sted hvor jeg kunne komme helt ned i gear. Jeg har virkelig værdsat hendes faglige kompetencer og evne til at møde mig, lige dér hvor jeg var. Alt i alt har jeg været utroligt glad for begge mine forløb, som har givet mig den ro og styrke, som jeg havde brug for til at skabe nogle grundlæggende ændringer i mit liv".

 

Tidligere klient, Louise

bottom of page