top of page

Et terapiforløb hos mig

Hvis ikke man har prøvet at gå til psykolog før, kan det godt føles lidt skræmmende at skulle sidde overfor en komplet fremmed og tale om det, som er svært - særligt når man ikke har nogen ide om, hvordan det foregår.

Derfor har jeg skrevet lidt om, hvordan det overordnet ser ud:

Terapilokalet er hyggeligt og lyst indrettet med rolige farver.

Fra sofaen kan du kigge på ud på himlen og grønne træer. Vi sidder skråt over for hinanden og på væggen ved siden af os, er der en tavle, som jeg skriver og tegner på indimellem.

Ved hver samtale spørger jeg ind til, hvordan du har haft det siden sidst, og så taler vi om, hvad der skal være fokus på i dag.

Afslutningsvis lægger jeg op til en snak om, hvordan dagens samtale har været, således at du får mulighed for at reflektere over, hvad der var godt for dig at tale om, og hvad der var mindre godt. 

Når du ankommer, sætter du dig bare ind i venteværelset som også er et køkken. Her tager du frit kaffe/the/vand, og så kommer jeg og henter dig. 

IMG_E4630.jpeg

OBS!
Billederne her på siden er fra mit gamle lokale. Jeg er just flyttet og har ikke nået at få taget nye billeder endnu. Stemningen er dog meget den samme.  

Terapi hos Psykolog Thea Sejr

Mange oplever at være spændte og nervøse til den første samtale og det er helt forståeligt. Det kan være grænseoverskridende at sætte sig overfor en komplet fremmed og tale om noget, som måske kan føles sårbart. Min erfaring er dog, at nervøsiteten mindskes hurtigt i løbet ad samtalen.

Du behøver ikke at have forberedt noget til første samtale, og du behøver heller ikke være helt og aldeles klar over præcis, hvorfor du har rettet henvendelse.

​Hver samtale varer 1 time, men ved den første samtale sørger jeg altid for at vi har 15 minutter ekstra. På den måde har vi god tid til at opnå en fælles forståelse for baggrunden for din henvendelse samt for det videre forløb. 

Med en lidt længere første samtale får du også et bedre udgangspunkt for at vurdere, om du vil fortsætte hos mig.

Hvis du finder ud af, at det er en anden slags hjælp eller en anden psykolog, du har brug for, så hjælper jeg dig gerne videre.​

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle opfølgende spørgsmål.

 

Jeg vender tilbage, så hurtigt jeg kan

bottom of page